WaterFinns etsii uusia tekijöitä tiimiinsä!

4.11.2016

WaterFinns hakee uutta verta ydintiimiinsä. Nyt on auki kolme paikkaa:

Viestintävastaava:
Viestintävastaavana olet vastuussa kaikesta WaterFinnsin ulkoisesta viestinnästä (some, nettisivut, jäsenposti) sekä tapahtumista. Saat näköalapaikan kehitysyhteistyöjärjestön toimintaan ja saat kehittää viestintää haluamallasi tavalla. Tehtävään voi hakea myös kaverin kanssa ja voit "värvätä" tehtävään apureita.

Sihteeri:
Sihteerinä olet vastuussa hallituksen kokousten järjestelyistä ja kutsuista. Pääset näkemään paalupaikalta mitä WaterFinns hallitus oikein tekee.

Jäsensihteeri:
Jäsensihteerin tehtäviin kuuluvat jäsenlistan ylläpito ja jäsenmaksujen koordinointi sekä jäsenmaksulaskujen lähetys.

Hakeminen tehtäviin:
Tehtävät eivät vaadi aiempaa kokemusta, mutta tästä sitä saa! Tehtäviin toivotaan vähintään vuoden sitoutumista (mielellään pidempää) sekä suomen- ja englanninkielen taitoa. Tehtävistä ei makseta palkkaa eikä kokouskorvauksia. Hallitus kokoontuu noin kerran kuussa Helsingissä ja sihteerin sekä viestintävastaavan olisi hyvä osallistua lähtökohtaisesti kaikkiin kokouksiin. Kokousten lisäksi tehtävät vievät aikaa arviolta muutaman tunnin viikossa. Viestintävastaava on usein ollut myös hallituksen jäsen, mutta tämä ei ole välttämätöntä.

Kirjoita max. puolen sivun hakemus, 'miksi juuri sinut tulisi valita tehtävään' 12.11. mennessä .  Yhdellä hakemuksella voit hakea vaikka kaikkia paikkoja. Tehtävät alkavat viimeistään ensi vuoden alusta.

Hakemukset ja mahdolliset kysymykset osoitteeseen waterfinns (at) gmail.com