WaterFinnsin 20-vuotisjuhla 9.6.2022 - ilmoittautuminen on auki!

2.5.2022

WaterFinns juhlistaa 20-vuotista taivaltaan 9.6.2022 Lapinlahden Lähteellä. Tilaisuuteen ovat tervetulleita niin WaterFinns:n entiset ja nykyiset jäsenet kuin uudet järjestön toiminnasta kiinnostuneet.

Illan ohjelmassa on vapaata seurustelua uusien ja vanhojen tuttavien kesken, mielenkiintoisia paneelikeskusteluita sekä WaterFinns:n matkan muistelua valokuvanäyttelyn muodossa. Juhlan yhteydessä järjestettävässä juhlaseminaarissa vieraat pääsevät kuulemaan tarkemmin WaterFinns:n toiminnasta ja laajemmin vesialan kehitysyhteistyöstä. Illan päätteeksi juhlavierailla on mahdollisuus ostaa kotiinsa pala WF:n historiaa, kun valokuvanäyttelyn valokuvat huutokaupataan.

Illan aikana tarjolla on salaatteja ja cocktail-paloja sekä kuohuviiniä ja alkoholittomia virvokkeita. Illalliskortin hinta tapahtumaan on 35€ ja opiskelijoille 25€. Illalliskorttien tuotoilla katetaan tarjoiluista koituneita kustannuksia. Maksuohjeet toimitetaan juhlaan ilmoittautuneille lähempänä juhlien ajankohtaa.

Juhlaan mahtuu mukaan 50 ensimmäistä ilmoittautunutta. Ilmoittauduthan viimeistään 23.5. alla olevan ilmoittautumislinkin kautta:

https://forms.gle/XEVer2uagG6CpMNv5 

Paikka: Lapinlahden Lähde (Lapinlahdenpolku 8, 00180 Helsinki)

Aika: to 9.6. klo 17-21(23)

Pukukoodi: Smart casual

Lisätiedot: waterfinns@gmail.com