WaterFinnsin vuosijuhlat kokosi vesialan kehitysyhteistyön äärelle

10.9.2022

WaterFinnsin 20-vuotisjuhlia vietettiin 9.6.2022 Lapinlahden Lähteellä. Tilaisuus kokosi joukon vesialan kehitysyhteistyön ammattilaisia ja aiheesta kiinnostuneita juhlistamaan WaterFinnsin 20-vuotista taivalta ja keskustelemaan vesihuollon kehitysyhteistyön nykytilasta ja tulevaisuudesta.Illassa kuultiin paneelikeskustelu, jonka vetäjänä toimi professori Marko Keskinen Aalto-yliopistosta ja paneelikeskusteluun osallistuivat SASK:n kansainvälisen toiminnan päällikkö Juha Vauhkonen, SYKLIn rehtori ja toimitusjohtaja Mia O’Neill sekä WaterFinnsin edustajana Elina Lehikoinen. 

Anni Juvakoski ja Angelina Arial kertoivat tuoreita kuulumisia WaterFinnsin projektista Etiopiasta. Illan päätteeksi juhlavierailla oli mahdollisuus ostaa kotiinsa pala WF:n historiaa, kun valokuvanäyttelyn valokuvat myytiin huutokaupalla. Meklarina ja koko tilaisuuden juontajana toimi Markus Tuukkanen Kauko Internationalista. 

Kiitokset kaikille osallistuneille mahtavan tilaisuuden luomisesta sekä Maa- ja vesitekniikan tuki ry:lle taloudellisesta tuesta!